Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *

Regisztráció

A (*) jelölt mezők kötelezőek.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó mégegyszer *
Email *
Email mégegyszer *
Bevásárlókosár0

+36 30 595 9092  info@puhatappancs.hu

FIORINO babacipő legjobb választás

baby damian 1239050 640x965Az első kiscipő megvásárlása mindig nagy pillanat egy kisbaba és a szülők életében. Fontos szempont a szülőknek, hogy kényelmes és egészséges cipőt válasszanak gyermeküknek, de emellett manapság már az is fontos, hogy esztétikailag is megfeleljen a kiscipő. Az unalmas fehér cipőcskék kora lejárt, a lengyel FIORINO cég kézzel készült cipői már rengeteg divatos modellben és színben kaphatóak. 

 

A FIORINO puhatalpú cipők kialakítása tökéletes a kicsi lábaknak. Bár a babáknak nem igazán van szüksége cipőre mielőtt elindulnának, a szülők gyakran választanak aranyos vagy elegáns puhatalpú cipőcskét a legapróbbaknak is. Az első hónapokban a kicsiknek zoknikat, tutyikat vagy puhatalpú cipőket szoktak választani. A szülők sokszor nem veszik figyelembe, hogy a mászó, padlón forgolódó kisbaba lába is igényli az egészséges lábbelit és a gondoskodást. A mezítlábas vagy zoknis lábikó csúszik, a kemény talpú cipő vagy papucs nem elég rugalmas, amikor a baba megpróbál felállni. A papucsok nem segítik a felfelé kapaszkodó baba munkáját.

Bővebben: FIORINO babacipő legjobb választás

Hogyan válasszunk tökéletes cipőt tipegőnknek?

elso-kiscipoSok nő imád cipőt vásárolni, de amikor anyává válunk tipegőnknek cipőt választani már nem akkora élvezet. Hiszen annyi kérdés és dillema van amit el kell dönteni!

Milyen a jó méret? A tesó cipőjét ráadhatom? Milyen legyen a talpa? Milyen legyen a márkája? Milyen legyen a szára? Milyen az egészséges babacipő? Ezekre a kérdésekre próbálunk választ adni ebben a bejegyzésben.

Pár szó a kicsik lábáról

A baba talpát vastag zsírpárna borítja, lapos, és a láb boltozatai még nem alakultak ki. A baba lábujjaival is képes fogni, mozgatásukkal pedig a láb izomzatát erősíti. A láb boltozata pedig a járás folyamán alakul majd ki, a lábizmok működése segítségével.

Fontos a sarok helyzete: az egészséges lábú kisbaba sarka állás-járáskezdéskor középállásban van és a talpa még egész felületével támaszkodik a talajon. A járás kezdeti időszakában viszont még gyakori, hogy a sarok befelé fordul, de ez nem probléma, nem kezelendő. Ahogy nőnek, a csontok egyre szilárdabbak lesznek. Ahogy öregszenek ez a folyamat folytatódik, amíg a láb elnyeri végső alakját.

Bővebben: Hogyan válasszunk tökéletes cipőt tipegőnknek?

Miért jó ez a gyerekeknek?

slide03Szinte minden ortopéd szakorvos a mezítlábas járást tartja a legegészségesebbnek. Sokkal inkább hozzásegíti a pici lábát ahhoz, hogy használja a lábujjait, illetve számos olyan izmot, melyet egy merev talpú cipőcskében egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben használna.

Sokszor látok olyan csöppséget az utcán aki még csak most tanul járni, de pont, hogy a cipő talpának merevsége, illetve a bokánál történő szorítás akadályozza meg az első önfeledt lépések megtételében.

 

A Shoeszoo cég nagy előnye, hogy a cipők talpa hasított bőrből készül, ezáltal nem csúszik és kiváló szellőzést biztosít, tehát még nyári időszakban is bátran használható. Mindkét cég termékei tökéletesen megfelelnek az európai standardnek, mind a gyártás, mind a technológia illetve az anyag (bőr) vonatkozásában is.

Black Friday a Puhatappancs webáruházban

blackfriday slideNovember 27-28-29-én ingyenesen szállítjuk ki az átutalással teljesített megrendeléseket!

Vásárold meg nálunk a tökéletes karácsonyi ajándékot!

Az ajánlat kizárólag az átutalással teljesített megrendelésekre érvényes, utánvétes fizetés esetén nem!

A puhatalpú cipők birodalma

Puhatalpú cipők

A Shoeszoo céghez tartozó Carozoo márkájú kiscipők Kanadából érkeznek. A Shoeszoo cég 2003 óta készít puhatalpú babacipőket és több mint 300 modelljük van. Szarvasmarha- és báránybőrt használnak a cipők elkészítéséhez, amelyek kikészítése megfelel az európai standerdnek.

 

Szállítás

 

Facebook

 

Blog

FIORINO babacipő legjobb választás

FIORINO babacipő legjobb választás

Az első kiscipő megvásárlása mindig nagy pillanat egy kisbaba és a szülők életében. Fontos szempont a szülőknek, hogy kényelmes és egészséges cipőt válasszanak gyermeküknek, de emellett manapság már az is...

Hogyan válasszunk tökéletes cipőt tipegőnknek?

Hogyan válasszunk tökéletes cipőt tipegőnknek?

Sok nő imád cipőt vásárolni, de amikor anyává válunk tipegőnknek cipőt választani már nem akkora élvezet. Hiszen annyi kérdés és dillema van amit el kell dönteni! Milyen a jó méret?...

Miért jó ez a gyerekeknek?

Miért jó ez a gyerekeknek?

Szinte minden ortopéd szakorvos a mezítlábas járást tartja a legegészségesebbnek. Sokkal inkább hozzásegíti a pici lábát ahhoz, hogy használja a lábujjait, illetve számos olyan izmot, melyet egy merev talpú cipőcskében...

A puhatalpú cipők birodalma

A puhatalpú cipők birodalma

A Shoeszoo céghez tartozó Carozoo márkájú kiscipők Kanadából érkeznek. A Shoeszoo cég 2003 óta készít puhatalpú babacipőket és több mint 300 modelljük van. Szarvasmarha- és báránybőrt használnak a cipők elkészítéséhez,...